Clip in Hair Extensions – Instant lang haar in enkele minuten

Clip in Hair Extensions – Instant lang haar in enkele minuten

Clip in extensions zijn de nieuwste methode gebruikt om te verlengen en verdikken je haar, en zijn overal verkrijgbaar bij gespecialiseerde haarextensies winkels en verkooppunten. Extensions kopen bij tailor made hair is een goed idee als je het eens wil uitproberen. Hoewel je een behoorlijke hoeveelheid haar nodig hebt op elk clip in stuk, kan het soms TOO zwaar zijn, wat een negatief effect kan hebben. Een enkele 8 “stuk wil niet meer dan 60g. Je kunt over het algemeen geen clip in extensions terugsturen als ze eenmaal geopend zijn, vanwege hygiënische redenen. Controleer altijd de haarkleur voordat je de verpakking opent om er zeker van te zijn dat je de juiste tint hebt gekocht.

Voor een meer realistische look, probeer en krijg de best mogelijke match met betrekking tot de kleur en de textuur van het haar, zodat het haar mengt zich beter met je eigen haar. Er zijn vele soorten clip in extensies die er zijn, met inbegrip van allerlei merk degenen. Ze variëren allemaal in prijs, dus winkel over en vergelijk de prijzen.

Clip in extensies staan bekend als het tijdelijke type, met vele andere methoden bieden een meer semi-permanente oplossing. Menselijk haar is verkrijgbaar uit alle delen van de wereld, zoals Europa, Azië en India. Waarschijnlijk de hoogste graad van menselijk haar beschikbaar is genaamd remy haar, en is afkomstig uit India. Europees haar is één van de beste types van menselijk haar omwille van zijn licht gewicht, sterkte, textuur en hoog proteïnegehalte dat het haar een lange levensduur geeft. Het goedkoopste menselijk haar dat over het algemeen wordt gebruikt wordt aangeduid als Yaki haar, en is de goedkoopste soort menselijk haar beschikbaar voor hair extensions.

Soorten maten materiaal

Hairextensions worden gemaakt van verschillende stijlen en soorten haar, met synthetisch haar is een van hen. Synthetisch haar extensies zijn een goedkope manier voor u om uw bestaande haar te verlengen, maar er is weinig anders je kunt doen met hen met betrekking tot styling. Synthetisch haar wordt meestal gebruikt voor heldere, funky modekleuren, zoals roze, groen en blauw, hoewel deze kleuren zijn ook beschikbaar in menselijk haar. Dit type extensions zijn gemaakt van materialen zoals nylon, polyester, kankalon of modacryl en reageren niet goed op warmte of wrijving. Synthetisch haar is zeer gemakkelijk te dragen en vergt weinig onderhoud. In tegenstelling tot menselijk haar hebben synthetische vezels weinig of geen styling nodig na het wassen.

Aanmeten

Voordat u hairextensions laat aanmeten, is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat uw haar in goede all-round conditie is. Als u last heeft van droog haar kunt u dit het beste van te voren oplossen, anders verspilt u uw tijd en geld omdat de hairextensions niet lang meegaan en zich niet goed met uw eigen haar zullen nestelen. U kunt de schubbenlaag in uw haar beschadigen door constant kleuren, permanenten en blootstelling aan thermische hitte-instrumenten zoals föhns, krultangen, hete rollers en stijltangen. Droog pluizig haar is een pijnpunt dat kan worden voorkomen door uw haar grondig te wassen en vervolgens een uitspoelbare conditioner aan te brengen om statische elektriciteit te elimineren en vocht en glans toe te voegen. Als je haar droog is, ziet het er vaak dof en broos uit en is het moeilijk te stylen. Het aanhouden van een haarverzorgingsroutine en korte kapsels tijdens de zomer helpen wel om beginnende effecten van zonlicht, die tot droog haar kunnen leiden, te voorkomen.

Snel lang haar