Cryptocurrency-investering 101 – hier leest u hoe u uw eigen onderzoek (DYOR) kunt doen en in het juiste digitale activum kunt investeren

Cryptocurrency-investering 101 – hier leest u hoe u uw eigen onderzoek (DYOR) kunt doen en in het juiste digitale activum kunt investeren

Niet alle cryptocurrencies zijn hetzelfde en als het gaat om het kiezen van een voor uw investering, past niet iedereen. Je eigen onderzoek doen (DYOR) is absoluut noodzakelijk wanneer je je op de cryptomarkt wilt begeven.

Dit is waar u op moet letten en wat de populaire cryptocurrencies op de markt favoriet maakt. Er zijn bij de laatste telling meer dan 6.500 cryptocurrencies. Ze zijn natuurlijk niet allemaal even wenselijk, net zoals niet alle valuta’s van de echte wereld op dezelfde voet staan.

Beleggers die de cryptoverse willen betreden, moeten een aantal vragen beantwoorden: of ze veel van één valuta willen kopen, hun geld willen verdelen over twee verschillende cryptocurrencies of deelnemen aan de beweging van meerdere valuta’s.

Er is geen one-size-fits-all-formule en beslissen in welke cryptocurrencies u wilt beleggen, hangt af van de risicobereidheid van de ene persoon versus de andere.

Specifiek

Specifieke cryptocurrencies zijn meer geschikt voor specifieke behoeften, zoals voor investeerders, applicatieontwikkelaars, daghandelaren, enzovoort. Een beter begrip van valuta’s zou u een betere kans geven om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.

 

Doe je eigen onderzoek (DYOR) – Hier is waar je op moet letten:

Leeftijd en vertrouwen van enthousiastelingen – De gemeenschap die ontstaat rond een cryptocurrency en het vertrouwen dat het erin stelt, maakt het verschil tussen een valuta die de top van de hitlijsten bereikt, of een valuta die spoorloos wegzakt.

Blockchain-generatie – Cryptocurrencies kunnen worden onderverdeeld in munten of tokens, en nieuwere generaties ontgrendelen meer mogelijkheden door de onderliggende blockchain.

 

Specialiteit – In de loop van een tijdsperiode vestigt elke valuta zich in een andere niche

Leveringsvoorwaarden – Een beperkt of onbeperkt aanbod kan de basisaspecten bepalen van hoe een valuta wordt gebruikt en de impact die deze heeft op de bredere economie.

Waarde en deelbaarheid – Transactieprijsstelling profiteert van de flexibiliteit van honderd roepie-valuta die kan worden verdeeld in 100 bankbiljetten van elk één roepie en verder onderverdeeld in honderd munten van elk één paisa. Wat is de beste crypto app? Evenzo zorgt een geheel van cryptocurrency dat kan worden opgedeeld in een miljoen/miljard subeenheden, voor flexibiliteit in transacties.

 

Transactiekosten – Er zijn altijd kosten verbonden aan het afhandelen van een transactie, de enige vraag is of dat betekent dat u 4% of slechts 0,00025% in het proces verliest.

Transactiesnelheid – Dit zou analoog zijn aan wachten in een wachtrij bij het uitchecken, u hebt liever dat de kassier uw aankoop of verkoop zo snel mogelijk bevestigt.

Waargenomen transactieprivacy – Binnen de cryptogemeenschap kunnen valuta’s worden gezien om verschillende niveaus van privacy mogelijk te maken, zelfs als wetshandhavingsinstanties hun methoden hebben om bijna elke transactie te traceren.

Met name immateriële en externe factoren zijn van invloed op hoe een valuta op de lange termijn presteert en hoe deze presteert in vergelijking met andere valuta’s. Veel van de hierboven genoemde factoren kunnen ook van invloed zijn op de valuta die we dagelijks gebruiken.

 

Populaire cryptocurrencies en wat ze aantrekkelijke investeringen maakt

Hoewel niets uw eigen onderzoek kan vervangen, bespreken we hier de concurrentievoordelen tussen acht van de topvaluta’s die tot nu toe een goed vooruitzicht hebben gehad.

Bitcoin – Blijft domineren en wint terrein ten opzichte van andere cryptocurrencies, de oudste die sinds een decennium heeft overleefd. Het is vrijwel in het slot gevallen van een actief dat u voor de lange termijn koopt.

Ethereum – introduceerde innovaties in de blockchain en werd een platform voor andere toepassingen; het is het zilver voor het goud van Bitcoin. Ether is wat je nodig hebt om deel te nemen aan hoogwaardige transacties, inclusief niet-verwisselbare tokens (NFT).

Cardano – Beweert milieuvriendelijker te zijn dan andere valuta. Net als bedrijfsdividenden op aandelen, is het in staat om in de loop van de tijd sterkere prijzen te rechtvaardigen, omdat het in de praktijk is gebruikt, van toeleveringsketens op boerderijen tot het bestrijden van plagiaat in de detailhandel.

Tether – Uniek in de cryptowereld zou een significante stijging of daling van de waarde van deze valuta als een mislukking worden beschouwd. Het is namelijk een ‘stablecoin’ die wordt gebruikt om andere cryptocurrencies te kopen en verkopen.

Solana – Is gepositioneerd in de zonsopgangsector van gedecentraliseerde financiële (DeFi) -oplossingen, met 368 dApps erop gebouwd. Het speelt ook leuk met andere netwerken en is aantrekkelijk voor ontwikkelaars, waarbij gebruikers van die applicaties waarschijnlijk Solana-tokens nodig hebben.

Polkadot – Past veel van de lessen toe die cryptocurrencies gedurende een decennium hebben geleerd, met voordelen die het landschap zouden kunnen domineren. welke cryptocoins kopen? Het speelt goed met anderen, kost minder om transacties uit te voeren en met een hogere snelheid; dat is nogal de droom van de zich ontwikkelende crypto-financieringssector.

Dogecoin – Gemaakt als een meme / grap, zelfs de mede-oprichter is verbluft door deze munt. De waarde ervan steeg sterk met aanmoediging van beroemdheden, maar experts zeggen dat zijn aard ervoor zorgt dat het in de toekomst niet meer zo hoog kan stijgen.

Monero XMR – Bleek een aantal dingen te worden die de samenleving dacht dat Bitcoin was. Het is het meest comfortabel in het donker, kan relatief onvindbaar zijn, heeft waarde en kan vertrouwelijk worden gemaakt op thuiscomputers.

 

 

 

 

markt methodes