Wat is sterker dan een gietvloer?

Wat is sterker dan een gietvloer?

Een garage is een toevluchtsoord voor veel mensen. Of u het nu gebruikt om uw auto’s op te slaan en te beschermen, om klusjes op te knappen of om de ruimte voor uw gezin uit te breiden, u wilt er zeker van zijn dat uw garage goed is uitgerust, onderhouden en comfortabel is. Een goede manier om dat te doen is met onze garagevloercoatings. Deze polyurea coatings zijn te vergelijken met geen enkel ander coatingmateriaal dat u ooit eerder heeft gezien. Laat het ons uitleggen:

Als u op zoek bent naar garagevloer coatings, is de kans groot dat u een google search heeft gedaan naar “gietvloer”. Historisch gezien, gietvloer is aan de spits van garage vloer coatings, maar dat is niet langer het geval.Zo zijn er ook ervaringen gietvloer woonkamer, door het vele gebruik tegenwoordig. Tegenwoordig zijn polyurea coatings een veel betere optie. Hier bij Garage Force zijn onze gepatenteerde polyurea garagevloer coatings ongeveer 20 keer sterker dan gietvloer coatings. Dat is een enorm verschil in sterkte!

Naast het wegblazen van gietvloer’s sterkte van het water, polyurea vloer coatings bieden een hele reeks van andere voordelen:

Voordelen

Onze garagevloer coatings zijn bestand tegen schade door ultraviolet licht. In tegenstelling, zal gietvloer coatings vergelen en vervagen na consequente blootstelling aan zonlicht.

Met onze garagevloer coatings, wordt een tweede laag toegepast die vocht weerstaat van het krijgen van in uw beton en het veroorzaken van schade.

Polyurea hardt uit in een extreem snel tempo, waardoor er minder tijd is voor luchtbellen die zich vormen wanneer het materiaal hard wordt (een probleem dat veel voorkomt bij gietvloer coatings).

Onze coatings zorgen voor een prachtig ogende afwerking die ook bestand is tegen vlekken. In het algemeen is het materiaal ook bestand tegen krassen, extreme temperaturen, en vele vormen van chemische corrosie. Zo kun je op zoek gaan naar een gietvloer van vloerenbaas.nl, zodat u zeker bent van een mooi resultaat. 

Meer voordelen

Naast de bovengenoemde voordelen hebben polyurea coatings een veel snellere installatietijd, waardoor het proces veel gemakkelijker is voor de klant. Dit komt omdat, zoals we al eerder vermeld, onze coatings genezen (verharden) zeer snel, en zijn volledig binnen een spanwijdte van 24 uur. In tegenstelling, een gietvloer garagevloer coating duurt over het algemeen drie tot vier dagen te installeren. Dat is een extra twee tot drie dagen voor u om uw nieuwe garagevloer coating te genieten. Bovendien kunnen onze coatings worden geïnstalleerd in temperaturen overal tussen -30 graden tot 140 graden Fahrenheit.

 Dat betekent dat behalve in extreme omgevingen, kunt u onze coatings geïnstalleerd elk moment van het jaar. Gietvloer, aan de andere kant, heeft slechts een zeer smalle temperatuur venster dat het kan worden geïnstalleerd in, waardoor installatie onmogelijk behalve in het voorjaar en de herfst in veel staten.

Slot

Als we nog niet overtuigd u om te overwegen een van onze garagevloer coatings tot nu toe, check out alle van de aanpassingsmogelijkheden die wij aanbieden. Als u nog steeds twijfelt, staat een van onze vriendelijke en deskundige vertegenwoordigers voor uw telefoontje klaar. Zij zullen u graag antwoorden geven op alle vragen die u nodig zou kunnen hebben. U kunt ons ook per e-mail bereiken voor een gratis offerte van de dichtstbijzijnde locatie, door hier te klikken.

Vloer gieten